Om skolen

Dalane videregående skole legger grunnlaget for fremtiden i Dalane. På Dalane videregående skole jobber over 130 ansatte for å gi nærmere 800 elever et bredt og godt utdanningstilbud. Som en regionskole med et bredt fagtilbud innen både yrkes- og studiespesialiserende fag, eget utdanningssenter, nettskole, et velutviklet internasjonalt samarbeid og nyskapende utdanningstilbud som programmet for vindmølleoperatører, er vi en utdanningsinstitusjon som har mye å tilby lærehungrige mennesker.

Kvalitet i alle ledd

Vi er opptatt av å tilby elevene en så god utdanning som mulig. For å få dette til er det viktig at utstyr og læremidler til enhver tid er i orden. Vi har dyktige lærere med solid erfaring og utdanning. Ledelsen sørger for at driften av skolen går etter planen, og gjør oss i stand til å tilby elevene og deres foresatte en trygghet for at vi leverer kvalitet.

Skolens utdanningstilbud

Klikk for større bilde