Informasjon ved skolestart

*** NB! siden er under omarbeiding, og inneholder ikke fullstendig informasjon ***

Ved skolestart er der en del viktig informasjon som må formidles. Det er både informasjon fra skolen til elevene og noe elevene må opplyse skolen om.

Lenkene her vil åpnes som ny side (vanligvis som nytt fanekort i nettleseren), slik at du beholder denne siden åpen.

For alle elever

Skolereglement

VIP-makkerskap

Spesielt for førsteårs elever

Dette gjelder spesielt for deg som begynner på videregående i år, og ikke har gått på offentlig videregående skole i Rogaland i fjor.

Vi trenger en del informasjon fra deg, bl.a. om hvordan du kan kontaktes og hvem dine foresatte/nærmeste pårørende er. Vi ønsker at du oppgir informasjonen på et skjema på nett.

Du må ha registrert deg som nett-bruker og logge inn for å bruke dette skjemaet. Dette er for at vi skal ha tilstrekkelig sikkerhet for dine personopplysninger.
Kontakt IKT-personalet på skolen dersom du ikke har innloggingsinfo for skolenettet. Du skal ha fått en SMS med registreringsinfo, men hvis du ikke brukte den innen tidsfristen, må vi sende deg en ny.

Klikk her for å gå til svarskjema.

Dersom du ber om kvittering etter at du har svart, vil den bli sendt til din skole-epost. Du må logge inn i o365.rogfk.no for å få outlook-tilgang for skolen, slik at du kan lese eposten.

Spesielt for helse- og oppvekstfag