Skolestartinformasjon 2019

Her finner du informasjon om programmet for første og andre skoledag, mandag 19. og tirsdag 20. august.

Mandag 19. august

1. Startsamtaler for alle elever i følgende klasser
Alle Vg1-klasser
Alle Vg2-klasser på yrkesfag
Alle Vg3-klasser på yrkesfag
Vg3 Påbygg

Alle elever som skal ha startsamtale vil få tilsendt en SMS tirsdag 13. august. Her vil det være informasjon om tidspunkt for startsamtalen mandag 19. august, samt en lenke til mer skolestartinformasjon og et skjema som må fylles ut snarest mulig. Elever som har statsamtale har ikke annen undervisning denne dagen. Det er satt av inntil 20 minutter til startsamtalen.

Vi ønsker at en av elevens foreldre/foresatte er med på startsamtalen, dersom det er mulig.

2. Elever i tilrettelagte klasser
Elever og foresatte får individuell informasjon om oppstart.

3. Elever på Vg2 og Vg3 Studiespesialisering
Oppmøte i aulaen kl 08.30 for felles oppstart av skoleåret, deretter møte med kontaktlærer fram til kl. 10.00.

Timeplanen følges fra 3. time. Noen klasser har bokutlevering denne dagen. Husk å ha med sekk, PC og skrivesaker, og eventuelt en hengelås til bokskap.

Tirsdag 20. august

1. Elever som hadde startsamtaler mandag 19. august

2. Elever på Vg2 og Vg3 studiespesialisering følger timeplanen.