Ny komite for Maisha Mema!

I april hadde vi besøk av Johnny Mydland og Fred Oguttu fra bistandsprosjektet vårt i Kenya. Etter samlingen i aulaen var det mange elever som svarte ja på om de ønsket å delta i en ny bistandskomite for neste skoleår. Det setter vi utrolig stor pris på!

wide

Foran fra venstre: Lise Nilsen, Celina Iversen Åse, Bjørg Davidsen, Hilde Alice Skåra Gunvaldsen og Malin Nordli Bernhardson. Bak: Magnus Rosenblad og Sondre Årsvold Asbjørnsen.

Nå er bistandskomiteen for 2018-19 klar. Den består av disse elevene:  Hilde Alice Skåra Gunvaldsen (leder), Malin Nordli Bernhardson, Sondre Årsvold Asbjørnsen, Celina Iversen Åse, Lise Nilsen, Bjørg Davidsen og Magnus L. Rosenblad.

Den nye komiteen er i full sving med å legge planer for aktiviteter neste skoleår. Det blir mange muligheter for alle ved skolen, og i lokalsamfunnet ellers, til å bidra til et bedre liv («maisha mema» for barn i Kenya.

Vi ønsker den nye komiteen lykke til med arbeidet!