Innbetaling til elevaksjonen Maisha Mema

På arbeidsdagen tjener hver elev 300 kroner, som gis i støtte til organisasjonen Maisha Mema. Istedenfor å sitte med mye kontanter, prøver vi oss på mCash for første gang. Dette skal gjøre det enklere for oss å holde oversikt over inntekter, men også gjøre det mer effektivt og praktisk for både deg som elev og for dere som bedrift.

qr-kode

Arbeidsgiver kan også betale direkte til skolens kontonummer (se under). Det er selvfølgelig også mulig å betale med kontanter, selv om vi foretrekker en av de to første betalingsmåtene. (QR-koden her kan brukes for å finne oss i mCash-appen).

Hver elev får med seg et arbeidskort med 3 kvitteringer: En til arbeidsgiver, en til eleven selv og en til aksjonskomiteen. Alle tre delene må fylles ut.

Huskeliste:

For eleven   For bedriften
  • Bruk helst mCash for å betale inn de 300 kr (se hvordan på baksiden av dette arket)
  • Når du betaler med mCash får du kvittering på betalt beløp. Ta vare på denne.
  • Dersom du betaler kontant skal pengene leveres til kontaktlærer i løpet av torsdag 10.11 og fredag 11.11.
  • Fyll ut alle feltene på arbeidskortet, unntatt der arbeidsgiver skal signere.
  • Skriv under i det grå feltet dersom du får pengene i kontanter.
  • Hvis du mottar pengene kontant, kan du selv opprette/bruke mCash for innbetaling.

• Bruk èn av følgende betalingsmåter
  • mCash (se under
  • kontonummer 3201 4409 474
  • kontant betaling til elev
  • Skriv beløp og signèr på arbeidskortet (alle 3 deler)
  • Takk for at dere støtter elevaksjonen!

Hvordan vi bruker mCash

1. Last ned mCash - appen. Den er gratis å laste ned.
  2. Legg til bankkort/bankkonto
  3. Skann QR – koden, eller finn oss under «Utsalgssteder»
  4. Velg riktig arbeidsdag og trykk på - knappen
  5. Betal – og ta vare på kupong/ kvittering!

Ta med dette arket til arbeidsgiver/bedrift på arbeidsdagen, sammen med arbeidskortet du har fått.

Telefoner dvgs