Besøk til Maisha Mema

Torsdag 9. mars setter 7 elever og 2 reiseledere fra Dalane vgs seg på flyet med kurs for Nairobi, Kenya. Målet er MaishaMema, bistandsprosjektet som elevene på skolen støtter.

Målet er MaishaMema, bistandsprosjektet som elevene på skolen støtter. Gjennom oppholdet, som strekker seg over 9 dager, skal elevene samle inntrykk fra barnehjemmet i Tigoni og klubbhuset i Soweto, og samtidig få tid til litt andre opplevelser i landet de besøker. Vel tilbake i Norge skal de fortelle resten av skolen om turen på et allmøte i aulaen.

Turen har blitt mulig gjennom støtte fra Rogaland fylkeskommune og et legat som det er søkt midler fra. De syv elevene som reiser er Akashene K. John (3sta), Johanne Antonia A. Skadberg (3sta), Silje Leidland (3stb), Hanna Bendiksen (2hoha), Philip D. Gulliksen (2elea), Sui Tha T. Hnin (2sta) og Tial Tha M.S. Hmung (2sta). Medfølgende reiseledere er Aslaug Marie Undheim (rektor) og Knut Pettersen (avdelingsleder).

Besøk til Maisha Mema

En spent gjeng klar for avreise fra Sola.