• Forside
  • Aktuelt
  • Årsvikariat - Undervisningsstilling bygg og anleggsteknikk

Årsvikariat - Undervisningsstilling bygg og anleggsteknikk

Årsvikariat - Undervisningsstilling bygg og anleggsteknikk

Som en følge av at en av våre lærere skal studere, har vi fra 1. august 2017 ledig et årsvikariat i 100 % stilling på programområdet for bygg- og anleggsteknikk.

For stillingen kreves relevant fagbrev, minimum fire års relevant yrkeserfaring, to års yrkesteoretisk utdanning, og godkjent pedagogisk utdanning for undervisning i videregående skole. Det kan gis tidsbegrenset dispensasjon fra kravet om godkjent pedagogisk utdanning.  

Ønsket utdanningsbakgrunn er fagbrev som tømrer, murer, stilasarbeider eller betongfagarbeider. Den som tilsettes må kunne undervise i alle programfagene på programområdet.  

Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø. Du som søker tror at alle elever kan lære og ha framgang. Vi vektlegger personlige egenskaper som klasseledelse, formidlingsevne, samarbeidsevne og lojalitet.  

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til avdelingsleder Sverre Sigmo tlf. 51 46 34 55 / 906 73 455, eller stedfortredende rektor Tor-Magne Rotevatn, tlf. 51 46 34 03 / 907 72 629.  

Lønns- og arbeidsvilkår er fastsatt i lov- og avtaleverk. Fylkeskommunen har gode pensjonsordninger.  

Søknadsfrist 2. juni 2017.Du kan søke på stillingen her:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1160&departmentId=18964&ProjectId=143781

Del denne artikkelen på: